ayrimklima logo ANASAYFA HAKKIMIZDA HİZMETLER ÜRÜNLER REFERANSLAR GALERİ İLETİŞİM
ÜRÜNLER

Fanlar
Flexible Hava Kanalları
Flexible Kanal Konnektörler
Flexible Susturucular
Havalandırma Ekipmanları
İzolasyon Askı Pimleri
METAL KELEPÇE

METAL RULO KELEPÇE / BAĞLANTI KLİPSİ kombinasyonu her türlü flexible hava kanalı bağlantısı için, özel olarak dizayn edilmiş, çok amaçlı bir bağlantı elemanı kombinasyonudur. Paslanmaz uzun metrajlı çelik şeritler ve özel bağlantı klipsinden oluşmaktadır.

METAL RULO KELEPÇE, 9 mm genişliğinde ve 0.6 mm kalınlığında AISI 430 kalite paslanmaz çelik şeritten imal edilmiştir. Paslanmaz çelik şeritin kenarları, gerek bağlantı gerekse bağlantı sonrasında, şexible hava kanalına zarar vermemesi için yuvarlatılmıştır. 30 m uzunluğundaki paslanmaz çelik şeritler rulo haline getirilerek özel bir plastik kaset ile ambalajlanmıştır.

BAĞLANTI KLİPSİ, kolay ve hızlı tespit imkanı sağlayan, bir kilitleme elemanıdır.Nikel kaplı iç gövde ve çinko kaplı vidadan oluşmuştur. Vida başı çok özel bir dizayna sahiptir. Düz tornavida, yıldız tornavida, anahtar v.b. gibi birçok el aleti kullanımıyla montaj yapılabilir.

METAL RULO KELEPÇE / BAĞLANTI KLİPSİ kombinasyonu kes ve tak özelliğine sahiptir. Montaj esnasında kullanılacak kelepçe boyu uygulamacı tarafından belirlenir, fire vermez ve tam manasıyla bir bağlantı sağlar.

METAL RULO KELEPÇE / BAĞLANTI KLİPSİ kombinasyonu, birkaç saniye içerisinde bağlantı yapabileceğiniz, fire vermeden kullanabileceğiniz ve tam manasıyla bağlantı sağlayabileceğiniz, vazgeçilmez bir bağlantı elemanı kombinasyonudur.

Markalar
markalar
Hizmet verdiğimiz markalara bu bölümden ulaşabilirsiniz. Güven ve kalite anlayışıyla, en üst seviye de müşteri memnuniyetini hedeflemekteyiz.
Bize Ulaşın
bize ulaşın
Firmamızın iletişim bilgilerine ulaşabilir, iletişim formu aracılığıyla istek ve önerileriniz için bizlerle bağlantıya geçebilirsiniz.
Merkezi İklimlendirme Hizmetleri
klima sistemleri Chiller Soğutma Grupları
klima sistemleri Klimalar
klima sistemleri Hava Kurutucular
klima sistemleri Pano Soğutucu
klima sistemleri İmalat
klima sistemleri Havalandırma
klima sistemleri Kondenser & Evaporatör
© Copyright 2013 Ayrım Klima

Tel & Fax : 0216 875 36 00 | info@ayrimklima.com

Tasarım ve Kodlama GORAL