ayrimklima logo ANASAYFA HAKKIMIZDA HİZMETLER ÜRÜNLER REFERANSLAR GALERİ İLETİŞİM
ÜRÜNLER

Fanlar
Flexible Hava Kanalları
Flexible Kanal Konnektörler
Flexible Susturucular
Havalandırma Ekipmanları
İzolasyon Askı Pimleri
MA SERİSİ

vents ma-automatic serİsİ otomatİk panjurlu mİnİ aksİyal fanlar

vents ma-automatic serisi otomatik panjurlu mini aksiyal fanlar, küçük ve/veya ıslak hacimlerin havalandırma uygulamaları için ideal fanlardır. fanlar otomatik panjurludur. fan motorunun çalışmaya başlamasıyla birlikte panjur otomatik olarak açılır. fan motorunun durmasıyla birlikte ise panjur otomatik olarak kapanır. böylece fanın çalışmadığı zamanlarda istenmeyen hava akışının önüne geçilmiş olunur.

vents ma-automatic serisi otomatik panjurlu mini aksiyal fanlar duvara veya tavana herhangi bir aksesuara gereksinim duyulmaksızın direkt olarak bağlanabilirler. kanal bağlantısına uygun fan basıncına sahiptirler. fan gövdeleri abs malzemeden mamüldür.

vents ma-automatic serisi otomatik panjurlu mini aksiyal fanlar; oturma odası, ofis, çalışma odası, mutfak, banyo, tuvalet, çamaşırhane v.b mahallerin hava egzostu için kullanıma uygundur.

vents ma-automatic/timer serİsİ otomatİk panjurlu zaman saatlİ mİnİ aksİyal fanlar

vents ma-automatic/timer serisi otomatik panjurlu, zaman saatli mini aksiyal fanlar, küçük ve/veya ıslak hacimlerin havalandırma uygulamaları için ideal fanlardır. fanlar otomatik panjurludur ve zaman saatlidir. fan motorunun çalışmaya başlamasıyla birlikte panjur otomatik olarak açılır. fan motorunun durmasıyla birlikte ise panjur otomatik olarak kapanır. böylece fanın çalışmadığı zamanlarda istenmeyen hava akışının önüne geçilmiş olunur.

vents ma-automatic/timer serisi otomatik panjurlu, zaman saatli mini aksiyal fanların çalışma süreleri ayarlanabilir özelliktedir. böylece fanın kullanıldığı mahallin minumum çalışma süresi ve minimum enerji sarfiyatıyla havalandırılması mümkün olmaktadır. 

vents ma-automatic/timer serisi otomatik panjurlu, zaman saatli mini aksiyal fanlar duvara veya tavana herhangi bir aksesuara gereksinim duyulmaksızın direkt olarak bağlanabilirler. kanal bağlantısına uygun fan basıncına sahiptirler. fan gövdeleri abs malzemeden mamüldür.

vents ma-automatic/timer serisi otomatik panjurlu, zaman saatli mini aksiyal fanlar; oturma odası, ofis, çalışma odası, mutfak, banyo, tuvalet, çamaşırhane v.b mahallerin hava egzostu için kullanıma uygundur.

Markalar
markalar
Hizmet verdiğimiz markalara bu bölümden ulaşabilirsiniz. Güven ve kalite anlayışıyla, en üst seviye de müşteri memnuniyetini hedeflemekteyiz.
Bize Ulaşın
bize ulaşın
Firmamızın iletişim bilgilerine ulaşabilir, iletişim formu aracılığıyla istek ve önerileriniz için bizlerle bağlantıya geçebilirsiniz.
Merkezi İklimlendirme Hizmetleri
klima sistemleri Chiller Soğutma Grupları
klima sistemleri Klimalar
klima sistemleri Hava Kurutucular
klima sistemleri Pano Soğutucu
klima sistemleri İmalat
klima sistemleri Havalandırma
klima sistemleri Kondenser & Evaporatör
© Copyright 2013 Ayrım Klima

Tel & Fax : 0216 875 36 00 | info@ayrimklima.com

Tasarım ve Kodlama GORAL